Wingstrand.nu

Unna dig en egen barista

Zinzino HemmaCafé

Livet är som kaffe! Life is like Coffee Movie. En liten film som säger så mycket!

Och – som vi alla vet – Coffee Makes The World Go ‘Round!

Livet är som kaffe – Livet ÄR kaffe :-)

Jag älskar kaffe och med Zinzino Coffee kan du enkelt göra din egen latte, espresso eller cappucino. Med tillbehör som koppar, glas, konfektyr och mjölkskummare, erbjuds en hel café-upplevelse i ditt eget hem.

Skulle du vilja ha möjligheten att bjuda dina vänner på en cappuccino efter maten?

Eller kanske själv njuta av en espresso på morgonen eller en kopp te på kvällen? Zinzinos espressomaskin är lättskött, pålitlig och levererar samma höga kvalitet i koppen varje gång. Med kaffe gjort på handplockade bönor från små plantager, långt från det som finns i livsmedelsbutiker, har du möjligheten att sätta guldkant på vardagen.

Det lilla extra med Zinzino

Den fylliga doften av ett rikt espressokaffe toppad med lyxigt skummad mjölk, det krävs så lite för att sätta en guldkant på vardagen.

Zinzino är ditt eget hemmacafé som med lättanvända och lättskötta espressomaskiner gör det enkelt att göra alla sorters kaffedrinkar, precis som på ditt favoritcafé! När du dricker Zinzinos kaffe dricker du absolut toppkvalitet. Njut när du själv vill.

Hemmacafé är vardagslyx på dina egna villkor.

Om du vill att jag kommer hem till dig och bjuder på valfri kaffe och visar dig hur du kan skaffa dig en eget hemmacafé så fyll i kontakt uppgifterna så ringer jag dig och bokar en tid helt kostnadsfritt.

Du kan också välja att komma hem till mig på kaffe om du föredrar det.

Välkommen att höra av dig

RING / SMS:a 0739-45 49 07 eller skriv ditt namn och mobilnummer.

Skapad med SurveyMesh

.

OBS ! Detta gäller endast om du bor i BORÅS !

Jag vänder mig också till företag som vill servera god kvalités kaffe med hjälp av Zinzino maskinen. Välkommen att kontakta mig.

Om du först vill läsa om produkterna på internet. Klicka här

.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)